PRACHTIG PERSOONLIJK

Kom tot bloei, durf te zijn zoals de Schepper jou bedoeld heeft!

 

 Jij bent MAN en normaal gesproken lukt het je allemaal wel. Maar nu ben je de grip op je leven kwijt. Je bent moe. Je voelt je gestrest. Innerlijk opgejaagd. Het leven lijkt zich tegen je te keren. Je weet niet of er ooit een eind aan de drukte komt. Je spanning neemt toe en je relaties staan onder druk.

DIT IS NIET HET EINDPUNT! 

JE HEBT NIEUW PERSPECTIEF NODIG!

Dit is het moment om  op zoek te gaan naar jezelf.  Stil te durven staan bij wie je bent en wat je doet. Leef je nog in overeenstemming met je dromen?

Ik loop met je op in jouw proces van bewustwording en coach jou aan de hand van de krachtige TotalBalance-methode. Ben jij gemotiveerd om innerlijk meters te gaan maken? Met deze methode gaan we eerst de diepte in, daarna vooruit.

Maar kijk uit: je raakt herboren!

Je zult nieuw perspectief hebben en er voor willen gáán. Je zult weer kunnen leven vanuit je hart. Ook je relaties zullen (opnieuw) kunnen gaan floreren! Je zult kunnen leven in open verbinding met je Schepper, jezelf en je omgeving.

Waar wacht je nog op? 

Kies voor perspectief en meld je aan voor het intake-gesprek. 

Tot binnenkort!

Cees

Jij bent VROUW en normaal gesproken red je je wel. Maar nu ben de grip op je leven kwijt. Je voelt je moe, neerslachtig, je vraagt je af : doe ik er nog wel toe? Je twijfelt aan jezelf, aan God, aan de liefde binnen je relaties. Je kunt niet meer genieten van je werk en je gezin. Je leeft tussen de scherven van gebroken dromen.

Jouw pijn van nu is niet het eindpunt!

Lieve, mooie, door God geschapen vrouw: er is nieuw perspectief!

Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Neem een lekkere kop thee, nestel je in je lievelingshouding op je bank en stel jezelf deze vraag:

"Als ik blijf doen wat ik altijd gedaan heb, zal ik blijven krijgen wat ik altijd kreeg. Is dat het leven dat ik wil leiden?"

Natuurlijk wil je dat niet! Je wilt passie en vreugde, plezier en vervulling! Je wilt vrede in je relaties en echte liefde. Je wilt (weer) stralen!

Het goede nieuws is dat dit ook voor jou is weggelegd! En ik kan jou hierbij helpen.

Meld jezelf aan voor een kennismaking.

Ik ga je coachen aan de hand van de unieke, super waardevolle  TotalBalance-methode. 

Je zult herboren raken! Lof aan jouw Schepper!

Sofieke

 

  

 

“STA OP EN SCHITTER, 

je licht is gekomen.

Over jou schijnt de luister van de Heer."

Jesaja 60 vers 1

 

ceessofiekekranenburg@gmail.com

Coachingspraktijk 'Vindenstijd', Ede, Gelderland

Kvk-nummer: 75893967

BTW-nummer: NL860435076B01

Bankrekening: NL78INGB0009574456

Algemene voorwaarden en  privacyverklaring

©2019 by Vindenstijd.nl. Proudly created with Wix.com