Search

Nieuwe manieren

Binnen gezinnen waar ongezonde patronen van pleasen in gebruik zijn houden de gezinsleden elkaars identiteitscrisis in stand. Het is een soort wurgende greep: alle vrije, gezonde, schone zuurstof die nodig is om op te groeien, tot heerlijke bloei te komen, word je ontzegd, niet toebedeeld.


Wat de pleaser nodig heeft is: breken met oude gewoontes, stoppen met pleasen. Dit kan door je focus te verleggen, door volle aanvaarding van jouzelf, door het volledige offer van Jezus. Hierin ligt jouw volkomen geheiligde en nieuwe identiteit. Je gepijnigde hart raakt geheeld bij de Vader! Je laat je alleen nog maar leiden door Woord & Geest, dit is pas LEVEN...


Wat de gepleasde nodig heeft (het middelpunt-mens) is: PLAATSJE-VERWISSELEN: Opstaan van de tronen in de harten van jouw partner en kinderen en naast hen op de grond gaan zitten. Zo maak jij ruimte in ieders hart voor meer van de Geest! Hemelse ruimte. En komt er vrijheid. Dan kun je de Hemelse Vader toestaan om een plan te hebben met het leven van jouw kinderen. En sta je hen toe hun oor bij Gods Geest te luister te leggen. En Hem te volgen, te gehoorzamen.

Vergeet alleen je eigen hart niet! De Goddelijke principes van het Koninkrijk, gelden ook voor jou: de troon in je hart is voor de Allerhoogste! Jouw innerlijke pijn mag je in Zijn handen geven ter genezing. Ook jij mag komen tot de volle aanvaarding van jezelf, door het volmaakte offer van Jezus. Jouw volkomen geheiligde en nieuwe identiteit ontvang je uit handen van de Gekruisigde. Hij heeft ook voor jou gebeden: 'Vader, vergeef het hem, vergeef het haar. Want zij weten niet wat zij doen.'


En weet je wat zo heerlijk is aan jouw identiteit in Christus: Niemand kan het verkleinen of vergroten. Het ligt vast in jouw Redder. Je bent de Zijne.

Wat een heerlijkheid!


Zo krijgt Gods Geest de ruimte om nieuwe manieren binnen jouw gezin te introduceren. Kenmerken van LEVEN, van BOMEN AAN WATERBEKEN, goed GEWORTELD, overvloedig VRUCHTDRAGEND. Zo wil je toch wel 100 worden?

15 views

ceessofiekekranenburg@gmail.com

Coachingspraktijk 'Vindenstijd', Ede, Gelderland

Kvk-nummer: 75893967

BTW-nummer: NL860435076B01

Bankrekening: NL78INGB0009574456

Algemene voorwaarden en  privacyverklaring

©2019 by Vindenstijd.nl. Proudly created with Wix.com