Search

Een deur van hoop

Hosea 2: 13-16


Daarom, zie, Ikzelf ga haar lokken, haar de woestijn in leiden en naar haar hart spreken. Ik zal haar daarvandaan haar wijngaarden geven en het Dal van Achor tot een deur van hoop. Daar zal zij zingen als in de dagen van haar jeugd, als op de dag dat zij uittrok uit het land Egypte. Op die dag zal het gebeuren, spreekt de HEERE, dat u Mij zult noemen: mijn Man, en Mij niet meer zult noemen: mijn Baäl! Dan zal Ik de namen van de Baäls uit haar mond wegdoen en aan hun namen zal niet meer gedacht worden.


Voorheen gebonden in zondige patronen. Daaruit geroepen door de Allerhoogste. Dwars door het Dal van Beroerte heen blijkt er een deur te zijn!

'Ik ben de Deur', zegt Jezus later.

'Wie door Mij ingaat, zal ingaan en uitgaan en weide vinden'.


Weide, dat is 'woonplaats', ademruimte, leven aan het hart van de Vader!


En je zult bruid van de Allerhoogste genoemd worden. De Naam HEERE zal op je lippen zijn, tegelijk met een nieuw lied.


Geen afgoden meer, zelfs geen gedachte zul je meer aan hen hoeven wijden.


Je bent door Hem gekend, geliefd, bemind.15 views

ceessofiekekranenburg@gmail.com

Coachingspraktijk 'Vindenstijd', Ede, Gelderland

Kvk-nummer: 75893967

BTW-nummer: NL860435076B01

Bankrekening: NL78INGB0009574456

Algemene voorwaarden en  privacyverklaring

©2019 by Vindenstijd.nl. Proudly created with Wix.com